Preskocit navigáciu

Výber najlepšieho vojaka a najlepšieho poddôstojníka žprPS výcvikového roka 2014


Výber najlepšieho vojaka a najlepšieho poddôstojníka žprPS výcvikového roka 2014
Dňa 14.10.2014 sa na pôde žpr PS konal výber Najlepšieho vojaka a Najlepšieho poddôstojníka výcvikového roku 2014.
Výberom sa udeľuje čestné ocenenie, ktoré je uznaním osobnostných a odborných kvalít profesionálnych vojakov v hodnostnom zbore mužstva a poddôstojníkov, a ktoré pomáha vytvárať konkurencieschopné prostredie a pozitívnu motiváciu.
Komisia veliteľa žpr PS dospela na základe vyhodnotenia základných a doplnkových kritérií  k výsledku, že z vybraných kandidátov z jednotlivých rôt z hodnostného zboru poddôstojníkov a mužstva sa v hodnostnom zbore poddôstojníkov na prvom mieste umiestnil a čestné ocenenie Najlepší poddôstojník získal rtn. Peter Klein zo 6.ženijnej roty. V hodnostnom zbore mužstva sa na prvom mieste umiestnil a čestné ocenenie Najlepší vojak získal slob. Marek Lehocký zo 6. ženijnej roty.
Na základe tohto výberu na spoločnom nástupe žpr PS veliteľ útvaru podplukovník Dalibor Jelínek spoločne s veliacim poddôstojníkom práporu šbnrtm. Petrom Blahom dňa 20.10.2014 ocenili prácu všetkých nominovaných profesionálnych vojakov, ako aj ich prínos pri plnení úloh v profesionálnej oblasti a reprezentáciu útvaru v rámci PS OS SR a kandidátom osobne odovzdali čestné uznania.

Výber najlepšieho vojaka a najlepšieho poddôstojníka žprPS výcvikového roka 2014Výber najlepšieho vojaka a najlepšieho poddôstojníka žprPS výcvikového roka 2014Výber najlepšieho vojaka a najlepšieho poddôstojníka žprPS výcvikového roka 2014Výber najlepšieho vojaka a najlepšieho poddôstojníka žprPS výcvikového roka 2014Výber najlepšieho vojaka a najlepšieho poddôstojníka žprPS výcvikového roka 2014Výber najlepšieho vojaka a najlepšieho poddôstojníka žprPS výcvikového roka 2014

Autor: šbnrtm. Peter Blaho , Foto: npor. Mgr. Jana Slezákova, šbnrtm. Peter Blaho - Dátum: 21.10.2014
Čítanosť: 6844
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share