Preskocit navigáciu

Veliteľstvo sa lúčilo s najdlhšie pôsobiacim náčelníkom štábu


Veliteľstvo sa lúčilo s najdlhšie pôsobiacim náčelníkom štábu

Ako už tradične, boli priestory divadelnej sály Posádkového klubu v Trenčíne svedkom veľkej rozlúčky. Dňa 26. júna sa konala rozlúčka s plukovníkom gšt. Ing. Františkom Hudákom, ktorý pôsobil vo funkcii náčelníka stábu veliteľstva síl celých 5 rokov. Na rozlúčke pred odchodom z ozbrojených síl sa zúčastnili príslušníci veliteľstva a podriadených útvarov, sídliacich v posádke Trenčín.
Ako vo svojom príhovore spomenul veliteľ síl brigádny genenerál Ing. Ľubomír Svoboda, plukovník Hudák drží primát v dĺžke pôsobenia vo funkcii, všetci príslušníci síl si ho budú pamätať ako profesionála zanieteného pre svoju prácu, ktorý bol pripravený riešiť úlohy od skorého rána do neskorého večera, no zároveň veľkého športovca a  reprezentanta síl.
Plukovník Hudák odchádza z funkcie náčelníka štábu veliteľstva Síl výcviku a podpory OS SR po takmer 33 rokoch služby dňa 31. júla 2012. Všetci príslušníci veliteľstva mu želajú veľa zdravia a úspechov do civilného života.


Veliteľstvo sa lúčilo s najdlhšie pôsobiacim náčelníkom štábuVeliteľstvo sa lúčilo s najdlhšie pôsobiacim náčelníkom štábuVeliteľstvo sa lúčilo s najdlhšie pôsobiacim náčelníkom štábuVeliteľstvo sa lúčilo s najdlhšie pôsobiacim náčelníkom štábuVeliteľstvo sa lúčilo s najdlhšie pôsobiacim náčelníkom štábu1Veliteľstvo sa lúčilo s najdlhšie pôsobiacim náčelníkom štábu1Veliteľstvo sa lúčilo s najdlhšie pôsobiacim náčelníkom štábu1Veliteľstvo sa lúčilo s najdlhšie pôsobiacim náčelníkom štábu1Veliteľstvo sa lúčilo s najdlhšie pôsobiacim náčelníkom štábu2

Autor: mjr. Zemanovič , Foto: kpt. Ján Brezula - Dátum: 27.07.2012
Čítanosť: 12507
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share